WordPress webdesign inspiration voor de ondernemer

Wil je een website laten maken in WordPress dan sta je niet alleen. WordPress is het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem) op het world wide web. Voor dit CMS kunnen er thema’s worden gebouwd dat met dit platform kan communiceren. Tegenwoordig worden 25% van alle websites gebouwd op basis van WordPress. Hieronder 20 prachtige en functionele websites die met Wordpress zijn gebouwd. De belangrijkste elementen zijn hierin tegenwoordig; minimalistisch, met souplesse, helder en doelmatig. We zien vooral ook veel flatdesign, maar de beleving mag ook niet ontbreken.

Kies liever een aantal elementen die er echt toe doen en het effect zal vele malen groter zijn

Het is vooral zaak is om bij de les te blijven. Wanneer je jezelf verdiept in de mogelijkheden wordt je helemaal hebberig van alles dat mogelijk is tegenwoordig, maar de kracht ligt in de wijsheid om je website niet vol te stampen met functionaliteiten. Voor jou is je website een eindstation, voor de meesten slechts een tussenstop. Te veel mogelijkheden en drukte doen afbreuk aan het doel van je website en boodschap. Kies liever een aantal elementen die er echt toe doen en het effect zal vele malen groter zijn. Laat je website geen puzzel, doolhof of zoekplaatje worden, maar wees helder en voeg vooral beleving toe. Denk aan de customer journey, maar blijf wel creatief en durf gerust eens iets uitproberen. Raak je geïnspireerd door een bepaalde stijl of voorbeeld, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om een professionele website te laten maken voor je onderneming.

321media -

 

 

321media -

 

Binnen thema’s zijn diverse mogelijkheden wua kleurencombinaties mogelijk. Dit in combinatie met typische en unieke icoontjes geeft al snel het idee van een huisstijl. Stem je ook het lettertype hierop af dan ontstaat een unieke identiteit voor je website.

 

321media -

 

We zijn ook fervent voorstander van het gebruik van goede fotografie. dat geeft net dat extra stukje beleving. mensen komen niet op je website om ellenlange teksten te lezen, dan kopen ze wel een boek. Inspireer je bezoekers en maak ze hongerig naar meer.

321media -

Ga naar Pagina 2

Gun jezelf enige karma en deel dit bericht.Share on Facebook1Tweet about this on TwitterGoogle+0Share on LinkedIn1Pin on Pinterest1Email to someone
Over de auteur
Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wissen321Go