Wist je dat ook je website en online activiteiten een APK vereisen?

Je wilt immers dat deze optimaal presteren op alle devices en ook in een veranderende markt uitstekende resultaten teweeg brengen voor je onderneming. Ook als ondernemer mag je niet te lang geparkeerd staan; je moet vooruit. Maar pas op, want wist je dat er een maximum snelheid geldt op de wegen van Social Media, maar dat te langzaam rijden ook een gevaarlijke situatie kan opleveren? 

De vergelijking even voorbij wil ik vooral duidelijk maken dat men zich in het dagelijks leven volop bewust is van het feit dat je zuinig moet zijn met je spullen, dat vrijwel alles, van je auto tot aan je schoenen en ook je relatie onderhoud nodig heeft. We begrijpen allemaal dat er regels zijn in zowel het verkeer, in sport en spel of het huishouden waar we ons aan moeten houden. Doen we dat niet dan heeft dit gevolgen. 

Beter zo dan een aanrijding of scheiding

Een boete zien we liever niet onder ogen. Desalniettemin zou je jezelf heel gelukkig moeten prijzen met die bekeuring, gele kaart op het veld of ruzie om de afwas. Beter krijg je die van oom agent dan dat je er kwaadschiks achterkomt en een aanrijding veroorzaakt, een rode kaart of je wederhelft een scheiding aanvraagt. 

Toch hebben maar weinig bedrijfseigenaren besef van het onderhoud die onze media- en marketingactiviteiten nodig hebben en de regels die je moet volgen als ondernemer om boetedoening te voorkomen. De wereld van marketing en media is er eentje geworden die een immense impact heeft op de resultaten van uw onderneming. Iets dat ook de komende jaren sterk zal aanhouden. 

Het is ook niet geheel onlogisch dat dit onvoldoende wordt erkend en bemind. De mogelijkheden en gebruik van Media en Marketing zijn zo groot dat je gemakkelijk ondersneeuwt. Als ondernemer kun je nu eenmaal geen kennis dragen van alle ins en outs van sociale media, webdesign, zoekmachineoptimalisatie en marketing. Ook het inhuren van een specialist voor ieder vakgebied is geen optie en wanneer je daar zo nu en dan externe specialisten voor inhuurt, hoe zien zij dan het verband tussen de kansen die deze werelden bieden en hoe dat het beste past bij jou en je onderneming?

Met 321Media heb je een vast aanspreekpunt en een media- en marketingafdeling die altijd voor je klaar staat; een verlengstuk van je eigen organisatie zonder het gewicht. Wij zijn je vakgarage (de vergelijking met een relatietherapeut ging ons net iets te ver) van waaruit het onderhoud voor je website, je positie in Google, je merkidentiteit en overige marketingactiviteiten plaatsvind. In overleg met jou bespreken we wat de volgende stap is, waar hiaten moeten worden getackeld en kansen voor het grijpen liggen. Zo kun je weer veilig de weg van het ondernemen op en we sturen je ook nog eens in de goede richting.

Voorkom boetdoening, maak tijdig een afspraak

We zijn van mening dat dit de manier is om je organisatie gezond door deze informatietijdperk te loodsen; zodat  jij kan doen waar je goed in bent; wij doen de rest. Voorkom boetedoening en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Gun jezelf enige karma en deel dit bericht.Share on Facebook5Tweet about this on TwitterGoogle+0Share on LinkedIn1Pin on Pinterest1Email to someone
Over de auteur
Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wissen321Go